Sointukylpy

METODI

Peter Hess® äänirentoutusmetodi.
Käytössäni ovat Peter Hess® äänimaljat ja gongi.
Suomessa kouluttajana toimii Saksan Peter Hess® Instituutin valtuuttama edustaja Anne Matero yli 15 vuoden kokemuksella.
 

Sointukylpy on äänimaljarentoutus ryhmälle. Äänimaljojen ja gongin harmoniset äänet ja värähtelyt voiva saattaa Sinut unen ja valvetilan rajamaille, hellästi koskettaen kehoasi, tunteitasi sekä ajatuksiasi. Saat vain olla tekemättä ja yrittämättä mitään ja antaa maljojen soinnin ja värähtelyjen helliä kehoasi ja mieltäsi.

Kehon ja mielen rentoutuessa virkeys- ja energiataso lisääntyvät, stressitaso laskee, levollisuus ja unenlaatu paranevat sekä itsetuntemus vahvistuu. Kehosi voi vapautua jännityksistä, huolista sekä arkipäivän kiireestä.

”Äänimaljan sointi koskettaa sisintämme, saaden sielumme keinumaan. Sen ääni vapauttaa jännitykset, aktivoi itseparannuksen voiman ja vapauttaa luovuuden energian”

– Peter Hess, Suomen Peter Hess Akatemia, manuaali I-taso

HOIDON KULKU

Asiakas makaa lämpimästi puettuna jumppamatolla peitteen alla omassa ”pesässään”. Sointukylpy kestää n. tunnin, joka koostuu alustuksesta, äänimaljojen ja gongin soitosta, hiljaisuudesta sekä paluusta tähän hetkeen.

Sointukylpy sopii esim. perheille, ystäväporukoille, harrastusryhmille, yritysten tai työyhteisöjen työhyvinvointia edistävään toimintaan ja kaikille rentoutunutta tunnetta kaipaaville.

Voit varata Sointukylvyn erikseen sovittuun paikkaan ja aikaan tai hoitohuoneelle erikseen sovittuun aikaan. Hinnasta sovitaan erikseen.

60 min/20 €/henkilö (viikkotunti)

10-kortti / seuraava kerta on maksuton, voimassa 4 kuukautta. Kaveri voi myös käyttää korttiasi.

60 min/2 henkilöä/60 €, erikseen sovittavaan aikaan

(sis alv 24%)

Kokoa ryhmä ja ota yhteyttä!

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti