Sointukylpy

SOINTUKYLPY

Peter Hess® äänirentoutusmetodi
Käytössäni ovat Peter Hess® äänimaljat ja gongi
 
Sointukylpy on äänimaljarentoutus ryhmälle. Harmoniset äänet ja värähtelyt voivat helliä kehoasi ja mieltäsi. Saat olla tekemättä ja yrittämättä mitään ja vaipua unen ja valvetilan rajamaille. Antaa energiaa, stressitaso laskee, levollisuus ja unenlaatu paranevat. Kehosi voi vapautua jännityksistä, huolista sekä arkipäivän kiireestä.
 
TOTEUTUS
Pukeudu lämpimästi ja saat maata alustalla peitteen alla omassa ”pesässäsi”. Tunti, joka koostuu alustuksesta, äänimaljojen ja gongin soitosta, hiljaisuudesta sekä paluusta tähän hetkeen.

Sointukylpy sopii esim. ystäväporukoille, harrastusryhmille, yritysten tai työyhteisöjen työhyvinvointia edistävään toimintaan sekä kaikille rentoutta kaipaaville.

Voit varata Sointukylvyn erikseen sovittuun paikkaan ja aikaan tai hoitohuoneelle erikseen sovittuun aikaan. Hinnasta sovitaan erikseen.

60 min/20 €/henkilö (viikkotunti) (sis. alv 24%)

10-kortti / seuraava kerta on maksuton, voimassa 4 kuukautta. Kaveri voi myös käyttää korttiasi.

60 min/2 henkilöä/60 €, erikseen sovittavaan aikaan (sis. alv 24%)

Kokoa ryhmä ja ota yhteyttä

 

 

ÄÄNIMALJAHIERONTA

Äänimaljahieronta kestää 60min, johon kuuluu alku- ja loppukeskustelu.

Äänimaljahieronta on rentoutusmenetelmä, jossa asiakas lepää omissa vaatteissaan hoitopöydällä peitteen alla ja äänimaljoja soitetaan tietyissä kohdissa kehon päällä sekä selkä- että etupuolella.

Menetelmän vaikutus perustuu maljojen värähtelyyn, joka soitettaessa välittyy kehoon sekä maljojen tuottamaan sointiin.

60 min/75,00 € (sis. alv 24%)

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti