Askeleet tässä hetkessä

Omannäköinen elämä odottaa, valinta on sinun.

 

Lähdemme etenemään alkutilanteestasi, jota käydään läpi maksuttomassa puhelinkeskustelussa. Muutos lähtee aina itsestä, innostuksesi ja halusi muutokseen antavat hyvän pohjan sekä olet sitoutunut tekemään työtä omaksi parhaaksesi.

 

Osaat arvostaa itseäsi ja avautua paremmin ymmärtämään omaa kehoa ja sen merkkejä. Tunnistat paremmin mahdolliset kiputuntemukset sekä löytämällä niihin juurisyyt eli mistä kaikki on saanut alkunsa. Tämän kautta on mahdollista rakentaa omaa polkua ja itseäsi arvostaen voit tehdä elämääsi koskevat päätökset. Voit saada selkeyttä elämälle tiedostaen oman paikkasi sekä tuntemalla sisäisen rauhan ja seesteisyyden. Mitä paremmin olet tasapainossa voit tuntea olosi kevyeksi ja vapautuneeksi.

 

Vuosien varrella kertyneistä vanhoista tavoista ja uskomuksista on joskus vaikea luopua. Rutiinit ovat helppo vaihtoehto, koska ne toimivat “automaattiohjauksella” eivätkä vaadi ylimääräistä miettimistä. Tavoilla ja rutiineilla on niin hyvät kuin huonotkin puolet. Tärkeää on kuitenkin pitää mielessä, että mitä teet, niin se lähtee rakkaudesta siihen mitä olet tekemässä ja koet sen omakseen.

 

Miltä kuulostaisi heittäytyä päivään unohtaen rutiinit ja nähdä tapahtumat sekä asiat uudessa valossa?

 

Kun haluat saada lisätietoa ja keskustella asiasta kanssani, niin voit varata noin tunnin ajan maksuttomaan puhelinkeskusteluun tai tapaamiseen tästä, jonka aikana käymme läpi nykytilannetta ja mitä haluat saavuttaa. Tämän jälkeen voit päättää olenko minä oikea henkilö tukemaan ja kulkemaan rinnallasi matkallasi kohti omannäköistä elämää. Muutosta omilla askelilla edeten. 

 

Puhelinkeskustelu ei velvoita sinua mihinkään.

ASKELEET 

Tavoitteena on löytää sinut takaisin “Ole hän – joka oikeasti olet”. Pidät huolta ja annat itsellesi mahdollisuuden kasvaa ja kukoistaa itseäsi enää unohtamatta. Olet tärkein henkilö omassa elämässäsi, tämä on sinulle itsestään selvää ja myös käyttäydyt ja teet päätökset oman arvostuksen pohjalta. Löydät tasapainoa sekä fyysisesti että henkisesti itsesi kanssa ja tiedostat paremmin tarpeitasi.

 

Tapaamisissa löydetään kehosta elämää jumittavia asioita. Näin keholla on mahdollisuus irtipäästää vanhasta ja voimaantua uuteen hetkeen. Saat omiin tarpeisiin valikoituja harjoitteita ja työkaluja tukemaan matkaa kohti omannäköistä elämää.

Yksilötapaamisten sisältö on aina henkilökohtainen, sinua varten, joka toteutetaan henkilökohtaisesti Salossa hoitohuoneella tai etätapaamisin.

 

Ole hän – joka oikeasti olet

Unohda kiire, suorittaminen ja vaatimus.

Pysähdy hetkeen, itsesi äärelle.

Palauta mieleesi kuka olet ilman muureja.

Olet herkkä ehkä hauras.

Olet joutunut suojaamaan herkkyyttäsi,

olet rakentanut kuoren ympärillesi.

Ajatuksena, että olet turvassa, mutta miltä tai keneltä?

 

Miten käyttäydyt sanoin ja teoin itseäsi kohtaan?

Arvostatko itseäsi ja herkkyyttäsi vai oletko unohtanut ja

kadottanut itsesi, joka oikeasti olet?

Sopiiko elämääsi paremmin olla jotain muuta, mitä oikeasti olet?

 

Tutustu itseesi ja tunnista tunteesi.

Huomaa sisältäsi nouseva halu ja tahto tulla näkyväksi omana itsenä.

Uskalla katsoa itseäsi herkkänä, tuntevana.

Anna itsellesi lupa askeltaa kohti itseäsi,

tulla näkyväksi hänenä – joka oikeasti olet.

-Teija Hoikkala

*Aloittaessani hoitojakson, en osannut juuri lainkaan kuunnella kehoani. Ihmettelin vain, miksi aina sattuu jonnekin. Olen oppinut kuuntelemaan kehoni viestejä. Nyt ymmärrän, että keho on niin viisas, että se viestii ja kertoo asioita jo paljon aiemmin, kuin aivot ymmärtävät.

*Teijan lempeässä ohjauksessa olen voinut olla avoin ja oma itseni häpeämättä heikkouksiani.

*Ohjaus on ollut erittäin monipuolista ja kokonaisvaltaista sisältäen mielen ja kehon harjoitteita ruokavaliosta alkaen mielen syvällisiin pohdintoihin.

*Teija kuuntelee asiakkaan toiveita ja tunteita. Kaikki tapahtuu asiakkaan ehdoilla, eikä tiukasti minkään ohjelman mukaisesti.

*Kokemus on ollut hyvin voimaannuttava ja avannut ymmärrystä ja myötätuntoa omaa itseä kohtaan.

Pauliina

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti