Shindo venyttelyä

Shindo on japanilaisen Kazuko Kuratomin kehittämä rentoutus- ja venyttelytekniikka sekä itsehoito. Harjoitusten ja hengityksen avulla voit rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä, lihaskireyksien vapauttamiseen, uupumisesta palautumiseen sekä stressin lievitykseen. Shindo auttaa löytämään omaa tasapainoa ja keskilinjaa.

Jomon kiertotaivutusvenyttely on jatkoa Shindo-tekniikoille. Se auttaa hoitamaan erityisesti niveliä ja sisäelimiä kehon kiertoliikkeiden ja rentoutuksen avulla. Istuen, seisten tai makuulla tehtävät rentoutusasennot toimivat osana arkea omaa elämänenergiaa vahvistaen.

Myös asiakkaan tiloissa. Ota yhteyttä tästä

 

 

 

 

Shindossa lähtökohtana on kuusi meridiaanivenytystä, joita tehdään lempeästi omaa kehoa kuunnellen, yrittämättä. Tunneilla ohjaaja tulee tukemaan (luvalla) liikkeitä ja auttaa Sinua löytämään kehollesi sopivan tavan venytellä. Shindoa voi harrastaa yksin tai parin kanssa ja se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tunneilla on myös Jomon rentoutusasentoja. Loppurentoutuksessa soitan Peter Hess äänimaljoja ja gongia.

90 min/30 €/ henkilö (viikkotunti)  Hinnat sisältävä alv 10%

90 min/2 henkilöä/80,00 €, erikseen sovittavana aikana

Asiakkaan tiloissa 60 min, minimilaskutus 150,00 € + alv 10 %

Maksuna myös E-passi liikunta