EFT ELI TUNTEIDEN VAPAUTUSTEKNIIKKA

EFT ( Emotional Freedom Techniques), tapping eli tunteiden vapautustekniikka, joka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon. Amerikkalainen Gary Craig on kehittänyt tekniikan.

EFT Tappingissa kehossa olevien meridiaanien tiettyjä päätepisteitä stimuloimalla voimme vapauttaa jumittavan tunteen, joka liittyy senhetkiseen olotilaamme.  Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä.

Monien ihmisten sairauskierre on alkanut traumaattisista tai voimakkaista stressaavista kokemuksista aiheuttaen pysyviä psyykkisiä ongelmia. Hoitamalla sekä kehollisia oireita kuten kipuja ja fyysisiä oireita ja kehoon jääneitä traumaattisia kokemuksia saadaan monesti hyviä tuloksia myös fyysisen terveyden palautumiseen.

 

Kesto 75 min, johon kuuluu alku- ja loppukeskustelu

Tapaamisessa keskustelen asiakkaan kanssa ja selvitetään mitä oireita on kehossa kyselylomaketta apuna käyttäen ja näin selvitetään mistä kaikki on saanut alkunsa. Hoidossa käydään läpi arjen stressiä, muistoja, pelkoja, tunnelukkoja sekä kivun tai vaivan hoitoa. Hoidossa edetään asiakkaan tuntemusten mukaan ja on hyvä ottaa hoitokertoja sen mukaisesti.

75 min / 85,00 €           (hinnat sisältävät alv 24%)

Viisi (5) hoitokertaa 400,00 €. Hoitokerran hinta 80 €. Voimassa 3 kk.

2 tuntia / hoitokerta 120,00 €

        

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti