Minun tarina

Käden hermopinne on johdattanut minut asianajosihteeristä hyvinvointipalvelujen pariin. Olen opiskellut erilaisia tekniikoita ja hoitoja, joiden avulla voin auttaa sinua selvittämään ja selättämään kehon kiputuntemuksia.

Aiemmin suorittaminen ja vaatiminen kuuluivat, kuin huomaamatta, jokaiseen päivääni. Vieläkin nousee kylmät väreet pintaan, kun muistelee sitä aikaa. Työskentelin asianajosihteerin työtehtävissä vuodesta 1987 ja pidin todella paljon työstäni. Vuosien varrella käsi alkoi kuitenkin vähitellen muistuttamaan itsestään kipujen muodossa. Missään vaiheessa en ymmärtänyt pysähtyä miettimään, mistä kaikki johtui. Olin uuden edessä, sitä vielä ymmärtämättä.

Alkuvuodesta 2007 jouduin jäämään sairauslomalle käden hermopinteen vuoksi, jonka jälkeen ei enää ollut paluuta entisiin töihin. Tämä on nyt tätä jälkiviisautta, mutta päästin tilanteen liian pitkälle enkä osannut huolehtia itsestäni. Piti jatkaa suorittamisen tiellä, joka oli jokapäiväistä ja tuttua. Siinä vaiheessa olisin mielelläni ottanut vastaan opastusta ja neuvoja, mitä pitäisi tehdä ja miten edetä. Pää oli täynnä kysymyksiä ja ihmetystä, miksi keho oli antanut periksi.

Elämässäni kääntyi uusi sivu syksyllä 2009, jolloin pääsin opiskelemaan terveystuotteiden pariin ja olin samalla töissä luontaistuotekaupassa. Omien kysymysteni kautta kiinnostuin löytämään vastauksia kehon toimintaan sekä ymmärtämään kehon merkkejä ja viestejä. Omien silloisten kipujeni kautta löysin tieni tähän hetkeen, valmiina opastamaan ja tukemaan sinua muutoksen polullasi, ajatuksena se, ettei sinun tarvitse ”tipahtaa rattaista” ja tehdä samoja virheitä joita itse tein.

Hoidoissani autan sinua rentoutumaan ja tuntemaan hyvää oloa sekä tasapainoa omassa kehossasi. Kunnioittamalla yksityisyyttäsi ja luomalla sinulle turvallisen ilmapiirin puhua kätketyistäkin asioistasi, annan sinulle tilaa ja rauhaa kertoa omasta tilanteestasi sen, mitä olet valmis siinä hetkessä avautumaan. Saat tulla nähdyksi ja kohdatuksi omana itsenäsi, ainutkertaisena omassa elämässäsi.

Antamalla tilaa tunteille voit irtipäästää vanhasta, joka ei enää palvele sinua. Voit kasvaa ja vahvistua sisältä päin. Pysähtyä kuulemaan kehon kuiskaukset, löytämään ongelmien juurisyyt. Näin voi paremmin tiedostaa kehon viestit, joiden avulla pääsemme pintaa syvemmälle ja sinulla on mahdollisuus eheytyä aikaisemmista kokemuksistasi. Voimaantua uuteen hetkeen.

Olet lämpimästi tervetullut kokemaan sekä tuntemaan hoitojen vaikutukset omassa kehossasi! Voit tuntea kiitollisuutta itseäsi kohtaan, kun annoit kehollesi ja mielellesi uuden kokemuksen.

Anna Valosi loistaa!

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti