YOUNG LIVING -TUOTTEET

YOUNG LIVING -TUOTTEET

HYVINVOINTISI TUEKSI

Luonnonmukaiset Young Living -tuotteet hyvinvointisi tueksi. Tuotesarjasta löydät eteeriset öljyt, kodinhoitotuotteet, hygieniatuotteet, ravintolisät ja meikit.

Young Living tuottaa siemenestä sinettiin menetelmällä luonnonmukaiset, puhtaat ja aidot eteeriset öljyt. Hellävarainen uuttaminen ja höyrytislaus takaavat, että kaikki tärkeät ainesosat säilyvät öljyssä.

LISÄÄ TIETOJA

Voit tutustua eteerisiin öljyihin ja tuotteihin täällä. Jos haluat tietää lisää, niin kerron mielelläni Young Living -tuotteista ja niiden käytöstä.

Jos haluat tilata tuotteita pääset suoraan tilaukseen täällä tai ota minuun yhteyttä.

Olen itse ollut vuosia ja olen edelleenkin tuoksuherkkä, joka ilmenee päänsärkynä. Tilaisuudet, jossa on paljon ihmisiä sekä tuoksuja ovatkin aika haastavia. Tämän vuoksi olin välttänyt tutustumasta tuoksuviin öljyihin. Ystäväni sai minut kuitenkin tulemaan iltaan, jossa esiteltiin Young Livingin eteerisiä/tuoksuvia öljyjä. Minulla oli seuraava päivä vapaata ja olin mielessäni valmistautunut saamaan päänsäryn.

Tilaisuudessa tuoksuttelimme aloituspakkauksen öljyjä, join sitruunavettä sekä laitoin mm. piparminttua niskan kolotuskohtiin. Niinpä… Illalla nukkumaan mentäessä ihmettelin, että missä viipyy odotettu päänsärky. Aamun koittaessa ei vieläkään päänsärkyä!?

Young Livingin öljyt eristetään pääasiassa huolellisella vesihöyrytislausmenetelmällä sekä kylmäpuristamalla eikä öljyihin lisätä mitään. Toki kaikki on yksilöllistä, jos olet myös tuoksuherkkä, niin suosittelen kokeilemaan harkiten ja tunnistamaan kehosi tuntemukset.

Näin alkoi oma matkani tutustumaan puhtaisiin terapeuttisiin Young Livingin öljyihin. Sittemmin kouluttauduin tekemään Raindrop -hoitoa, josta tietoa omalla sivulla.

Kun haluat tilata itsellesi Young Livingin tuotteita, niin pääset helposti viereisen kappaleen linkistä tilaukseen (”Jos haluat tilata tuotteita pääset suoraan tilaukseen”).

Autan Sinua mielelläni Young Livingin tuotteiden valloittavaan maailmaan.

Ohessa ohje Young Livingin tuotteiden tilauksen tekemiseen tästä.

Tästä aukeaa edellä mainittu ohje tilauksen tekemiseen.

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti