VALON KOSKETUS

Tunne olosi turvalliseksi ja rentoutuneeksi ja vastaanota enkeleiden viestit kanavoituna saaden opastusta tähän hetkeen.

METODI

Valon Kosketus –hoito perustuu toisen ihmisen avoimeen kohtaamiseen, hänen elämänsä ja itseytensä kunnioittamiseen, lämpimään myötäelämiseen ja rinnalla kulkemiseen. Hyväksynnän ja arvostuksen ilmapiirissä hoidettava kokee tulevansa nähdyksi omana itsenään, uskaltaa antautua rentoutuneeseen tilaan, jossa mitkä tahansa kipeät tunteet saavat tulla esiin.

Valon läsnä ollessa syntyy turvallisuuden ilmapiiri ja ihminen voi antautua eheytymään ilman manipulointia ja ilman suorittamista. Valon läsnäolon ansiosta ihminen tuntee olonsa turvalliseksi ja monet aistivat erilaisia värejä, valoja sekä lämpimiä ja viileitä virtauksia. Tukkoiset ja raskaat energiat alkavat purkautua kehosta pois ja hoitaja ohjaa ne ulos aurasta. Rentoutuminen syvenee sen seurauksena ja koko olemus kevenee.

Valo, jota hoitaja välittää olemuksensa kautta vahvistaa hoidettavan energiarakenteita, kohottaa ja avaa chakrojen toimintaa ja sydäntietoisuutta.

Hoidon vaikutuksesta ihminen kokee keventyneensä, näkee maailman kirkkaammin ja tuntee olonsa rauhalliseksi. Hoito vapauttaa peloista ja jännityksistä ja ihminen kokee mielentilansa ja asenteidensa muuttuneen positiivisesti. Hoitojen jälkeen monet kivut hellittävät, unen laatu paranee ja ihmissuhteissa tapahtuu myönteisiä muutoksia.

Valon Kosketus -hoito perustuu Valon Koulun Anna-Liisa Nuutisen hoitomenetelmään.

HOIDON KULKU

Kesto 75 min, johon kuuluu alku- ja loppukeskustelu.

Asiakas lepää omissa vaatteissaan hoitopöydällä peitteen alla. Hoito on intuitiivinen ja tapahtuu pääasiassa energiakentissä. Mikäli fyysisessä kehossa on kiputiloja, niin silloin käteni johdatetaan kosketukseen ja kädet ”käsittelevät” kipukohtaa.

Hoito on aina yksilöllinen ja etenee asiakkaan ehdoilla mitä hän on valmis vastaanottamaan tässä hetkessä.
Lisänä asiakkaan pyynnöstä kanavointina mahdolliset viestit hoidon aikana.

Hinta 85 €                  4 kertaa 320 €, voimassa 3 kk

Kaukohoitona eli voit ottaa hoidon vastaa haluamassasi paikassa erikseen sovittuna ajankohtana. Hoidon jälkeen voit soittaa minulle ja käydään hoito läpi puhelimitse (n. 30 min), luen Sinulle mahdollisen viestin (mikäli olet pyytänyt) sekä lähetän Sinulle viestin ääniviestinä, whatsup. 

Hinta  75 €                4 kertaa 280 €, voimassa 3 kk

(sis. alv 24%)

Valon kosketushoidossa koin jotain sellaista, mitä en ole ikinä ennen kokenut. Pyysin kanavoimaan enkeliviestejä hoidon aikana ja sainkin ihania rakkaudellisia viestejä, ja nyt tiedän että olen itsekin oikealla tiellä. Hoito oli ihana, voimallinen ja vei mukanaan kaikki jumitukset kehostani. Seuraavan yön nukuin kuin pieni possu!

Minna Ora

Kiitos vielä paljon eilisestä tosi voimaannuttavasta hoidosta, pää normalisoitui ja pystyin illalla nauramaan jollekin tv ohjelmassa ja tänään olen taas huomaamatta jakanut hymyä kohtaamilleni ihmisille ja olen ollut hyvillä mielin, kyllä nyt tykkään ja voin lähteä lomalle, kiitos sinulle ystävä hyvä ❤️

Kirsi

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti