Rentouttava kehon ja mielen hemmotteluhoito

METODI

Intialainen päähieronta on erittäin rentouttava ja miellyttävä elämys, joka vaikuttaa sekä kehon että mielen tasolla.

Pään hieronta vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea parantaen keskittymiskykyä sekä selkeyttäen ajatuksia.  Hoito tasapainottaa autonomista hermostoa ja nopeuttaa paranemisprosesseja sekä vahvistaa vastustuskykyä sekä vapauttaa pysähtynyttä energiaa ja auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat mieleen antaen voimaa ja elämäniloa.

Käsihieronta;  Kädet joutuvat päivittäin kovalle koetukselle ja kaipaavat myös erityistä huomiota sekä huolenpitoa. Käsihieronta virkistää käsien verenkiertoa ja samalla stimuloi aineenvaihduntaa sekä antaa keveyden tunteen. 

Jalkahieronta rentouttaa sekä stimuloi elimistöä aku- ja vyöhykepisteiden kautta kiihdyttäen aineenvaihduntaa.

Hoidosta voi saada apua mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, stressiin, unettomuuteen ym.

 

 

HOIDON KULKU

Kesto 90 min, johon kuuluu alku- ja loppukeskustelu.

Saat levätä hoitopöydällä koko hoidon ajan selällään rennoissa sisävaatteissa. Hoito etenee rauhallisesti sinun kehoasi kuunnellen ja viipyy pidempään kohdassa missä on jännitystä ja kireyttä. Saat olla hoidon aikana hiljaa ja antaa rentouden viedä mukanaan. Halutessasi voit valita diffuuseriin Young Livingin eteerisen öljyn tuomaan ripauksen tunnelmaa tuoksun välityksin. Muutoin hoito tehdään ilman tuoksua.

Hoito aloitetaan intialaisella päähieronnalla; hartiat, niska, pää, kasvot, korvat. Tämän jälkeen hierotaan kädet hartiasta kämmeniin sekä sormiin. Sitten ovat vuorossa jalat polvesta alaspäin varpaita ja jalkapohjaa unohtamatta. Halutessasi jalat voidaan hieroa Young Livingin pohja- ja valitsemallasi eteerisellä öljyllä.

 Hoitovaikutus tehostuu ottamalla kolmen kerran hoitosarjan, jolloin ylläpidät syvärentoutuksen tuomat positiiviset vaikutukset kehossasi ja katsot maailmaa uusin silmin.

90 min, ilman öljyä  80,00 €. 

Kolme (3) hoitokertaa 210,00 € / 70 €. Voimassa 3 kk.

90 min, jalat hierotaan valitsemallasi öljyllä 85,00 €.

Kolme (3) hoitokertaa 230,00 € / 76 €. Voimassa 3 kk.

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti