Rentouttava kehon ja mielen hemmotteluhoito

METODI

Intialainen päähieronta on erittäin rentouttava ja miellyttävä elämys, joka vaikuttaa sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla.

Pään hieronta vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea parantaen keskittymiskykyä sekä selkeyttäen ajatuksia.  Hoito tasapainottaa autonomista hermostoa ja nopeuttaa paranemisprosesseja sekä vahvistaa vastustuskykyä sekä vapauttaa pysähtynyttä energiaa ja auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat mieleen antaen voimaa ja elämäniloa.

Käsihieronta;  Kädet joutuvat päivittäin kovalle koetukselle ja kaipaavat myös erityistä huomiota sekä huolenpitoa. Käsihieronta virkistää käsien verenkiertoa ja samalla stimuloi aineenvaihduntaa sekä antaa keveyden tunteen. 

Jalkahieronta rentouttaa sekä stimuloi elimistöä aku- ja vyöhykepisteiden kautta kiihdyttäen aineenvaihduntaa.

Hoidosta voi saada apua mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, stressiin, unettomuuteen ym.

 

 

HOIDON KULKU

Hoito kestää 90 min, johon kuuluu alku- ja loppukeskustelu.

Saat levätä hoitopöydällä koko hoidon ajan selällään rennoissa sisävaatteissa. Sukat on hyvä olla ohuet, että voit kokea paremmin jalan hieronnan vaikutukset. Hoito etenee rauhallisesti sinun kehoasi kuunnellen ja viipyy pidempään kohdassa missä on jännitystä ja kireyttä. Saat olla hoidon aikana hiljaa ja antaa rentouden viedä mukanaan. Halutessasi voit valita diffuuseriin Young Livingin eteerisen öljyn tuomaan ripauksen tunnelmaa tuoksun välityksin. Muutoin hoito tehdään ilman tuoksua.

Hoito aloitetaan intialaisella päähieronnalla; hartiat, niska, pää, kasvot, korvat. Tämän jälkeen hierotaan kädet hartiasta kämmeniin sekä sormiin. Sitten ovat vuorossa jalat polvesta alaspäin varpaita ja jalkapohjaa unohtamatta. Halutessasi jalat voidaan hieroa Young Livingin pohja- ja valitsemallasi eteerisellä öljyllä.

Yksi hoito on ihana hemmottelu. Saat pidemmän hoitovaikutuksen ottamalla kolmen kerran hoitosarjan, jolloin ylläpidät syvärentoutuksen tuomat positiiviset vaikutukset kehossasi ja katsot maailmaa uusin silmin. Voimassa kaksi kuukautta.

Ilman öljyä  75 e, hoitosarja 205 e

Diffuuserissa valitsemasi öljy 80 e, hoitosarja 220 e

Jalat hierotaan valitsemallasi öljyllä 85 e, hoitosarja 235 e