Rentouttava kehon ja mielen hemmotteluhoito

Hemmotteluhoito sisältää Intialaisen päähieronnan, joka on erittäin rentouttava ja miellyttävä elämys  vaikuttaen sekä kehon että mielen tasolla.

Pään hieronta vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea parantaen keskittymiskykyä sekä selkeyttäen ajatuksia.  Hoito tasapainottaa autonomista hermostoa ja nopeuttaa paranemisprosesseja sekä vahvistaa vastustuskykyä sekä vapauttaa pysähtynyttä energiaa ja auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat mieleen antaen voimaa ja elämäniloa.

Käsihieronta;  Kädet joutuvat päivittäin kovalle koetukselle ja kaipaavat myös erityistä huomiota sekä huolenpitoa. Käsihieronta virkistää käsien verenkiertoa ja samalla stimuloi aineenvaihduntaa sekä antaa keveyden tunteen. 

Jalkahieronta rentouttaa sekä stimuloi elimistöä aku- ja vyöhykepisteiden kautta kiihdyttäen aineenvaihduntaa.

Hoidosta voi saada apua mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, stressiin, unettomuuteen ym.

 

 

Aloitetaan osin istuen Intialaisella päähieronnalla, jonka jälkeen saat levätä hoitopöydällä rennoissa sisävaatteissa.

Hierotaan kädet hartiasta kämmeniin sekä sormiin. Sitten ovat vuorossa jalat polvesta alaspäin varpaita ja jalkapohjaa unohtamatta. Hoito etenee rauhallisesti sinun kehoasi kuunnellen ja viipyy pidempään kohdassa missä on jännitystä ja kireyttä. Saat olla hoidon aikana hiljaa ja antaa rentouden viedä mukanaan.  

Halutessasi jalat voidaan hieroa Young Livingin pohja- ja valitsemallasi eteerisellä öljyllä. Voit myös valita diffuuseriin Young Livingin eteerisen öljyn tuomaan ripauksen tunnelmaa tuoksun välityksin. Muutoin hoito tehdään ilman tuoksua.

Pukeudu niin, että sinulla on hyvä olla.

60 min, ilman öljyä 65,00 €

90 min, ilman öljyä  85,00 €

90 min, jalat hierotaan valitsemallasi öljyllä 95,00 €. Halutessasi öljy myös diffuuseriin.

 

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti