LIITTYMINEN TILAAJAKSI

Oman sponsorin ja suosittelijan/värvääjän tunnus: Valon Keveys 13459468

Olet sivulla ”Valitse jäsenyytesi” Valitse tästä Jälleenmyyjä (olen myös jälleenmyyjä). Saat tuotteiden vähittäishinnasta 24% alennusta ja Sinulla on mahdollisuus suositella öljyjä ystävillesi ja halutessasi voit luoda itsellesi toimeentulon tai vähintäänkin mukavaa lisätuloa ja samalla edistät luonnonmukaisen hyvinvoinnin tukemista niin lähelläsi kuin koko maailmassa. Valitse seuraavaksi ”Maa” ja ”Kieli” (oletuksena Suomi). Klikkaa ”Jatka”.

Huomio! Jos et halua liittyä Jälleenmyyjäksi, mutta haluat kuitenkin tutustua näihin huikeisiin öljyihin ja muihin tuotteisiin, niin laita ruksi silloin ”Vähittäisasiakas” kohtaan ja klikkaa myös laatikossa olevaa vahvennettua tekstiä ”tuotekuvastostamme”. Täältä voit valita tuotteet mihin haluat tutustua. Järjestelmä ohjaa Sinua ja voit turvallisesti ja helposti tehdä ostoksesi.

Seuraavalla sivulla Sinut toivotetaan tervetulleeksi Young Livingiin ja näet tiedot minusta/Valon Keveys. Klikkaa ”Jatka”.

Eteesi aukeaa erilaisia aloituspakkauksia. Älä kuitenkaan valitse mitään vielä tässä vaiheessa, vaan skrollaa aivan sivun alalaitaan ja valitse ”Jatka ilman aloituspakkausta.”

Tämän jälkeen eteesi aukeaa lomake, johon täytät omat tietosi. (Jos Sinulla on käytössäsi toiminimi, niin ota minuun yhteyttä, niin kerron lisää.) Etene ohjelman mukaisesti.

Nyt pääset varsinaiseen verkkokauppaan eli Young Livingin omaan virtuaalitoimistoon ja varsinaiseen aarreaittaan. Valitse vasemmasta laidasta ”Essential Rewards”, joka on Young Livingin oma kuukausitilausohjelma. Valitse päivä jolloin haluat, että kuukausittainen toimituksesi lähtee ja tee tuotetilauksesi Essential Rewards -ohjelman kautta, vähintään 50 PV. Tämä kuukausitilaus kannattaa valita siksi, että saat toimituskulut edullisemmin ja keräät ostoksistasi pisteitä, joilla voit tilata/maksaa tuotteita ja maksat ainoastaan postikulut.

Suosittelen aloittamaan kustannustehokkaalla ja monipuolisella aloituspakkauksella, Premium- aloituspakkaus Dewdrop -diffuuserilla, FI (koodi 546340) tai jokin muu haluamasi ”öljy” aloituspakkaus, jossa on erilainen diffuuseri, jonka avulla saat mieleisesi tuoksun huoneilmaan. (käy sivuilla tutustumassa mikä diffuuseri miellyttää Sinua eniten) Aloituspakkauksessa on diffuuseri sekä kaikki tärkeimmät (12) öljyä (pullot ovat 5 ml eli 85 tippaa), joiden kanssa Sinun on todella helppo päästä alkuun.

Lisäksi ER-ohjelman kuukausitilaajat saavat 3, 6, 9 ja 12 kuukauden jäsenyydestä ilmaisen öljyn seuraavan kuukausitilauksen yhteydessä sekä kuukausitilauksen ollessa 120 PV ilmaisen kuukausittain vaihtuvan tuotteen ym. Tämän kuukausitilausohjelman voit halutessasi lopettaa, soittamalla (0800-913239) tai lähettämällä sähköpostia Young Livingin asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@youngliving.com).

Ohjelma lähettää Sinulle muistutusviestin pari päivää aikaisemmin, kun kuukausittainen lähetyksesi on lähdössä ja voit vielä siinä vaiheessa muuttaa tilattavat tuotteesi.

Jos Sinua kiinnostaa liiketoiminta öljyjen parissa, niin otathan minuun yhteyttä teija@valonkeveys.fi, kerron mielelläni lisää.

Nautinnollisia hetkiä ihanien öljyjen sekä muiden Young Livingin tuotteiden parissa.

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti