INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

METODI

Intialainen päähieronta on erittäin rentouttava ja miellyttävä elämys, joka vaikuttaa sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. Hoito pohjautuu perinteiseen intialaiseen hierontaan, jossa käsitellään yläselkä, niska, käsivarret, korvat, päänahka, ohimot sekä kasvot. Hoidon rentouttava vaikutus kestää yli vuorokauden.

Pään hieronta vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea parantaen keskittymiskykyä sekä selkeyttäen ajatuksia.  Hoito tasapainottaa autonomista hermostoa ja nopeuttaa paranemisprosesseja sekä vahvistaa vastustuskykyä sekä vapauttaa pysähtynyttä energiaa ja auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat mieleen antaen voimaa ja elämäniloa.

Hoidosta voi saada apua mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, stressiin, unettomuuteen.

HOIDON KULKU

Hoidossa asiakas istuu tuolilla vaatteet päällä, käytettäessä öljyjä yläselkä on paljaana käsitellyn aikana ja sen jälkeen pyyhe ympärillä.

Yksi hoito on ihana hemmottelu, mutta on myös mahdollista ottaa neljän kerran hoitosarja, johon sisältyy yksi rentouttava Sointukylpy (viikkotunti).

30 min / 35 € (sis.alv. 24 %)

4 kertaa 140€, sisältäen yhden Sointukylvyn (viikkotunti) voimassa 3 kk

Hoito voidaan toteuttaa myös niin, että selkä, niska, käsivarret ja valinnan mukaan myös kasvot hierotaan Young Livingin eteerisillä öljyillä.

40 min / 45 € (sis.alv. 24 %)

4 kertaa 180 €, sisältäen yhden Sointukylvyn (viikkotunti) voimassa 3 kk