Hoitoja ja tuotteet

Hoidot; Valon kosketus ja Raindrop Tuotteet; Young Living, Arctic Nutrition

VALON KOSKETUS

Hyväksynnän ja arvostuksen ilmapiirissä hoidettava kokee tulevansa nähdyksi omana itsenään, uskaltaa antautua rentoutuneeseen tilaan, jossa mitkä tahansa kipeät tunteet saavat tulla esiin.

Hoidon vaikutuksesta ihminen kokee keventyneensä, näkee maailman kirkkaammin ja tuntee olonsa rauhalliseksi. Hoito vapauttaa peloista ja jännityksistä ja ihminen kokee mielentilansa ja asenteidensa muuttuneen positiivisesti. Hoitojen jälkeen monet kivut hellittävät, unen laatu paranee ja ihmissuhteissa tapahtuu myönteisiä muutoksia.

Valon Kosketus -hoito perustuu Valon Koulun Anna-Liisa Nuutisen hoitomenetelmään.

Kesto 75 min, johon kuuluu alku- ja loppukeskustelu. Hinta 85,00 € (sis. alv 24%)

Hoito on aina yksilöllinen ja etenee asiakkaan ehdoilla mitä hän on valmis vastaanottamaan tässä hetkessä.

RAINDROP-HOITO     

Young Livingin korkealaatuiset terapeuttiset eteeriset öljyt, muinainen tiibetiläinen Vitaflex-tekniikka sekä Lakota -intiaanien perinteinen hoitomuoto yhdistyvät Raindrop-hoidossa.

Rentoutus ja hoitotekniikka tukee kehon terveyttä, hyvinvointia sekä tarjoaa mieleenpainuvan ja rentouttavan kokemuksen asiakkaalle. Hoito on saanut nimensä siitä, kun öljyt tiputetaan selkärangalle kuin vesipisarat.

Hoidon jälkeen olo on rentoutunut ja harmoninen. Reindrop-hoidon jälkeen on syytä juoda runsaasti vettä.

Hoito ei sovi raskaana oleville raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana eikä silloin, kun selässä tai jaloissa on avohaavoja tai akuutti tulehdus. Hoitoon ei voi tulla myöskään flunssan tai muun tarttuvan taudin aikana.

Kesto 60 min, johon kuuluu alku- ja loppukeskustelu. Hinta 80,00 € (sis. alv 24%)

TUOTTEET; Young Living ja Arctic Nutrition     tästä                                 

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti