EFT ELI TUNTEIDEN VAPAUTUSTEKNIIKKA

METODI

EFT ( Emotional Freedom Techniques), tapping eli tunteiden vapautustekniikka, joka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon. Amerikkalainen Gary Graig on kehittänyt tekniikan.

EFT Tappingissa kehossa olevien meridiaanien tiettyjä päätepisteitä stimuloimalla voimme vapauttaa jumittavan tunteen, joka liittyy senhetkiseen olotilaamme. Jotta EFT toimii, meidän tulee olla läsnä itsellemme ja tuntemuksillemme. Läsnäoleminen tarkoittaa kehotietoista, hyväksyvää läsnäoloa ja itsensä kuuntelua.

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä.

Monien ihmisten sairauskierre on alkanut traumaattisista tai voimakkaista stressaavista kokemuksista aiheuttaen pysyviä psyykkisiä ongelmia. Hoitamalla sekä kehollisia oireita kuten kipuja ja fyysisiä oireita ja kehoon jääneitä traumaattisia kokemuksia saadaan monesti hyviä tuloksia myös fyysisen terveyden palautumiseen.

HOIDON KULKU

Kesto 75 min, johon kuuluu alku- ja loppukeskustelu

Tapaamisessa keskustelen asiakkaan kanssa ja selvitetään mitä oireita on kehossa kyselylomaketta apuna käyttäen ja näin selvitetään mistä kaikki on saanut alkunsa. Hoidossa käydään läpi arjen stressiä, muistoja, pelkoja, tunnelukkoja sekä kivun tai vaivan hoitoa. Hoidossa edetään asiakkaan tuntemusten mukaan ja on hyvä ottaa hoitokertoja sen mukaisesti.

75 min hoitokerta / 85,00 €            

Viisi (5) hoitokertaa 390,00 €. Hoitokerran hinta 78 €. Voimassa 6 kk.

2 tuntia / hoitokerta 120,00 €

                                      

Hinnat sisältävät alv 24%

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti