Brain®Relief

METODI

Brain Relief® –hoito parantaa hapensaantia ja aktivoi hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa. Keskeisimpänä tavoitteena on kuitenkin syvä rentoutuminen. Se tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotannot kehossa täsmäkosketuksen avulla. Samanaikaisesti vähennetään maksimaalisesti stressihormoni kortisolin tasoa.

 

Kenelle Brain Relief -hoito sopii?

Brain Relief -hoito sopii ihan kaikille perusterveille; niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Sinulla ei tarvitse olla vaivoja tai kolotuksia, voit tulla vain rentoutumaan.

Erityisen hyvin Brain Relief -hoidon on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa. Hoito sopii siksi erinomaisesti esimerkiksi työn, opintojen tai vaikean elämäntilanteen kuormittamille aikuisille ja nuorille.

Hoidon rentoutusvaikutuksen aiheuttama stressitilan katkeaminen VOI johtaa yksilöllisiin hyötyihin. Hoidettavat ovat kertoneet saaneensa BrainRelief -hoidosta syvällisen rentoutumisen ansiosta; esiintymisjännityksen vähentymistä, levottomien jalkojen oireiden lieventymistä ja ajatusten selkeytymistä, helpotusta myös mm. ylivilkkauteen, migreeniin, sekä monenlaisiin kiputiloihin ja nukahtamis- ja univaikeuksiin. Brain Relief ei siis itsessään tähtää näiden vaivojen hoitamiseen vaan syvärentoutukseen.

 

HOIDON KULKU

Asiakas lepää hoitopöydällä koko hoidon ajan selällään rennoissa sisävaatteissaan, sukkien on hyvä
olla ohuet. Korvakorut, kaulaketjut, rannerenkaat ja kello pyydetään ottamaan pois hoidon ajaksi. 

Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoito-otteisiin
kuuluvat painallukset, venytykset, koputukset sekä pyörittävät, hankaavat, pöyhivät ja rapsuttavat
otteet, joista monet ovat erityisen hitaita ja lempeitä.

Hoitoon kuuluu tarkkaan valittu musiikki, mutta hoidettava voi halutessaan toivoa hiljaisuutta, jos se rentouttaa paremmin. Varsinaisen kosketushoitojakson aikana hoitaja ei puhu hoidettavalle. Varsinainen hoito kestää noin 50 minuuttia, ensimmäiseen käyntiin on hyvä varata 1 h 15 min (asiakkaan ei tule nousta pöydältä nopeasti syvän rentoutumistilan vuoksi). Kolme hoitokertaa noin viiden viikon sisällä on todettu tuovan jo pysyviä hoitovaikutuksia asiakkaille, jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla ensimmäinen hoito helpotti niitä.

Ensimmäinen hoito 60 €, varataan aikaa 75 min
Kolme hoitokertaa n. viiden vko sisällä 160 €, maksu ensimmäisellä käynnillä