BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD

METODI

Bodymind, Energeettinen jäsenkorjaus;

Kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon ja  palauttamaan kehon tasapaino.

Hoidossa puretaan esim. kroonista stressiä hermostotasolta, aktivoimalla autonomisen hermoston parasympaattista osaa (lepo, rentoutuminen). Päästään kiinni juurisyihin alitajunnassa olevien uskomusten ym. avulla, jotka saattavat ilmetä jo kehossa kipuna tai muunlaisena ongelmana. Keho on viisas ja ottaa hoidosta sen, mitä se on tässä hetkessä valmis prosessoimaan ja päästämään irti.

 

ASIAKASPALAUTTEET

”Moi Teija, Kiitos vielä eilisestä, oli vapauttava ja lempeä kokemus ja kohtaaminen. Mietin seuraavaa aikaa ja mulla on ehdottaa näitä..”

”Hei, halusin kiittää sinua vielä hoidostasi. Selän lähes jatkuva jomotus, jo vuosia jatkunut on poissa. Lähtivät jo yhdellä hoitokerralla. Aivan uskomatonta ja ihanaa, kiitos kiitos kiitos.”

”Energeettisen jäsenkorjauksen kautta löysin turvan kokemuksen kehostani ja sitä kautta olen löytänyt rauhan tunnetta.  Sain työkaluja, miten maadoitan itseni tähän hetkeen hengittämällä syvään. Jäsenkorjauksessa koin ihmettelyä kehoni antaessa viestejä. Löysin yhteyden kehooni, kehostani tuli minulle läheinen ystävä, josta aion pitää jatkossa hyvää huolta. Huomaan herkemmin, milloin rajani ylitetään. Jäsenkorjauksessa koin ihania rauhoittavia ja seesteisiä kehollisia kokemuksia. Tunsin olevani turvassa kuin äidin hellässä sylissä. Mahtava ja ennenkokematon kokemus. Sanat eivät riitä kertomaan kaikkea, mitä koin tapaamisissa, niiden jälkeen ja edelleen. Oli kyllä eheyttävä kokemus. Tunsin palanneeni kotiin. Iso kiitos.”

”Hei, kiitos elisestä hoidosta. Tuntuu vahvasti siltä, että minun piti päästä puhdistamaan sydänsakraa. Monta päivää oli ollut se ahdistus ja painon tunne rinnassa. Tänään ei ole enää tuntunut mitään! Kiitos!!”

HOIDON KULKU

Kesto 75 min, johon kuuluu alku- ja loppukeskustelu.

Alkukeskustelussa kartoitetaan tilannettasi.  Hoito muokkautuu kehosi tarpeisiin  tässä hetkessä. Hoitotekniikoihin kuuluvat fyysisen-, energia- sekä tunnekehon hoitoa. Mikäli kehossasi on kiputiloja, niin silloin kädet ”käsittelevät” kipukohtaa. Hoito etenee kehosi ehdoilla sinun parhaaksesi.

Hoito tehdään osin seisaaltaan sekä hoitopöydällä vaatteet päällä.  Pukeudu niin, että sinulla on hyvä olla.

Pitkäaikaisiin vaivoihin hoito suositellaan ottamaan hoitosarjana, jolloin hoitoteho on parempi ja myös pysyvämpi. Hyvinvoinnin ylläpitämiseksi esim. kerran kuukaudessa tai omasta tilanteesta riippuen.

75 min 85,00 €.

105 min 105,00 € (1 tunti 45 min), 120 min 120 € (2 tuntia)

Hoitosarja; Viisi 75 min hoitokertaa 400,00 €/80,00 €. Voimassa 4 kk.

Taso 3/3 -hoitaja

Hoito on mahdollista tehdä Skype, Teams -hoitona sekä kaukohoitona. Sopii myös eläimille.

Skype, Teams ym. 75 min 85,00 €. Kaukohoito sisältää puhelinkeskustelun ennen ja hoidon jälkeen 65,00 €.

Hinnat sisältävät alv 24 %

 

ASIAKASPALAUTTEET

”Pääsin lähemmäs turvan kokemusta itsessäni. Kehoni keveni surusta, ahdistuksesta ja vihasta, tilalle tuli keveyttä, iloa ja naurua. Pääsin lähemmäksi kehoani. Jopa orgasmit vahvistuivat.”

Torikatu 14B, Salo

Avoinna sovitusti