BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD

METODI

Kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon ja  palauttamaan kehon tasapaino. Hoidossa puretaan esim. kroonista stressiä hermostotasolta, aktivoimalla autonomisen hermoston parasympaattista osaa (lepo, rentoutuminen).  Päästään kiinni juurisyihin alitajunnassa olevien uskomusten ym. avulla, jotka saattavat ilmetä jo kehossa kipuna tai muunlaisena ongelmana. Keho on viisas ja ottaa hoidosta sen, mitä se on tässä hetkessä valmis prosessoimaan ja päästämään irti.

HOIDON KULKU

Alkuhaastattelun perusteella räätälöidään hoito sinulle tämän hetkiseen ongelmaan/tarpeeseen; alkuhaastattelu, fyysisen kehon asentovirheiden mittauksen sekä energeettisen jäsenkorjauksen, energiakentän ja chakrojen hoito, tarvittaessa paikallisen kivun hoito, juurisyiden selvittäminen ja hoitaminen sekä loppukeskustelu. Lisäksi halutessasi kanavoin viestejä sekä mikäli kehossasi on kiputiloja, niin silloin kädet ”käsittelevät” kipukohtaa.

Hoito tehdään osin seisaaltaan sekä hoitopöydällä vaatteet päällä. Pukeudu niin, että sinulla on hyvä olla.

Hoito suositellaan ottamaan kolmen-viiden hoitokerran sarjana noin viikon välein, jolloin hoitoteho on parempi ja myös pysyvämpi.

Hoito alku- ja loppukeskusteluineen noin 90 min, hinta 70 euroa (sis.alv 24%)

Tällä hetkellä Taso 2/3  -hoitaja. Pääset myös kokemaan ja nauttimaan Taso 3 tekniikoista.

Hoito on mahdollista tehdä kaukohoitona ja sopii myös eläimille.