ÄÄNIMALJAHIERONTA

METODI

Peter Hess® äänirentoutusmetodi.
Käytössäni ovat Peter Hess® äänimaljat ja gongi.
 

”Peter Hess® rentoutusmetodi on yksinkertainen ja toimiva väline oman terveytesi tukemiseen ja hyvinvointisi edistämiseen. Harmoniset soinnut kutsuvat rentoutumaan, pysähtymään hetkeen, tuomaan hyvän olon ja hellivät usein ylikierroksilla toimivia aivojasi”.

– Anne Matero, Peter Hess Instituutin valtuuttama kouluttaja Suomessa

”Äänimaljan sointi koskettaa sisintämme, saaden sielumme keinumaan. Sen ääni vapauttaa jännitykset, aktivoi itseparannuksen voiman ja vapauttaa luovuuden energian”

– Peter Hess, Suomen Peter Hess Akatemia, manuaali I-taso

HOIDON KULKU

Äänimaljahieronta kestää 60min, johon kuuluu alku- ja loppukeskustelu.

Äänimaljahieronta on rentoutusmenetelmä, jossa asiakas lepää omissa vaatteissaan hoitopöydällä peitteen alla ja äänimaljoja soitetaan tietyissä kohdissa kehon päällä sekä selkä- että etupuolella.

Menetelmän vaikutus perustuu maljojen värähtelyyn, joka soitettaessa välittyy kehoon sekä maljojen tuottamaan sointiin.

60 min/70 €

4 kertaa 250 €, voimassa 3 kk

(sis. alv 24%)

Ensimmäinen kerta:
Hei ja kiitos! Minulla on ”taivaallinen rauha” ja mitä se onkaan sitten jatkossa… Nöyrä kiitos ❤

Toinen kerta:
Sisäänpäin, sisäänpäin ja sisäänpäin.❤ Moni asia saa uudetkin tuulet. Ihana helmeilevä olo sydämen seutuvilla… Nöyrästi kiitos tästä kaikesta.

Kolmas kerta:
Kuten sanoit, voi purkaa ”tätä tautia” minusta ulos. Kyllä! Limaa erittyy ja vähän kolottelee sieltä täältä, ei suuremmin. Mutta se kiireettömyys ja Syvä Rauha ne ovat läsnä edelleen… Kaikki tapahtuu rauhassa!!

Yhdeksäs kerta:
Koko ajan tapahtuu jotain aivan ”ihanaa” ja huomaa ajatusmalleja, joille ei ole enää käyttöä… Elämä on! Valon Keveys ❤❤❤

Asiakas

Olin itse hänellä äänimaljahieronnassa ja Valon Kosketus -hoidossa ja sydämestäni voin suositella tämän upean, suloisen naisen hoitoja.

Minna Ora

Kävin tutustumassa Äänimaljahierontaan kiireisen työpäivän keskellä. Teija kertoi menetelmästä ja asetteli aluksi kaksi maljaa selkäni päälle. Erityisesti kämmenelle asetetun pienen maljan värinä tuntui pitkän matkaa rannetta pitkin. Hoidon jälkeen olo oli hyvin rentoutunut ja stressitön.

Suosittelen kokeilemaan, jotta tiedät kuinka oma kehosi rentoutuu näiden mahtavien maljojen äänten vaikutuksesta!

Anu Torkkeli, Auringonsalo