VALON KOSKETUS KAUKOHOITONA

Valon Kosketus –hoito on uskonnollisesti ja ideologisesti sitoutumaton, joten se sopii kaikille elämänkatsomuksesta riippumatta.

METODI

Valon Kosketus –hoito perustuu toisen ihmisen avoimeen kohtaamiseen, hänen elämänsä ja itseytensä kunnioittamiseen, lämpimään myötäelämiseen ja rinnalla kulkemiseen. Hyväksynnän ja arvostuksen ilmapiirissä hoidettava kokee tulevansa nähdyksi omana itsenään, uskaltaa antautua rentoutuneeseen tilaan, jossa mitkä tahansa kipeät tunteet saavat tulla esiin.

Valon läsnä ollessa syntyy turvallisuuden ilmapiiri ja ihminen voi antautua eheytymään ilman manipulointia ja ilman suorittamista. Valon läsnäolon ansiosta ihminen tuntee olonsa turvalliseksi ja monet aistivat erilaisia värejä, valoja sekä lämpimiä ja viileitä virtauksia. Tukkoiset ja raskaat energiat alkavat purkautua kehosta pois ja hoitaja ohjaa ne ulos aurasta. Rentoutuminen syvenee sen seurauksena ja koko olemus kevenee.

Valo, jota hoitaja välittää olemuksensa kautta vahvistaa hoidettavan energiarakenteita, kohottaa ja avaa chakrojen toimintaa ja sydäntietoisuutta.

Hoidon vaikutuksesta ihminen kokee keventyneensä, näkee maailman kirkkaammin ja tuntee olonsa rauhalliseksi. Hoito vapauttaa peloista ja jännityksistä ja ihminen kokee mielentilansa ja asenteidensa muuttuneen positiivisesti. Hoitojen jälkeen monet kivut hellittävät, unen laatu paranee ja ihmissuhteissa tapahtuu myönteisiä muutoksia.

Valon Kosketus -hoito perustuu Valon Koulun Anna-Liisa Nuutisen hoitomenetelmään.

HOIDON KULKU

Asiakkaan kanssa sovitaan aika, jolloin hän ottaa vastaan Valon Kosketus –hoidon itselleen levollisessa paikassa joko leväten tai istuen.

Asiakkaan pyynnöstä kanavointina mahdolliset viestit. Lisäksi hoidon läpikäyminen puhelimitse ja mahdolliset viestit luettuna.

Hinta 50€/kerta
(sis. alv 24%)